onsdag 9 januari 2013

Hjälp!!


Jag kan inte ladda upp några bilder!

När jag försöker så kommer rätt sida upp, men jag har ingen knapp att trycka på, för att få datorn att leta bland mina bilder !!!

Har försökt i flera dagar och på lite olika sätt, men har inte lyckats!

Snälla, om det finns nån som vet, vad gör jag för fel????

4 kommentarer:

  1. Du, jag är verkligen inte rätt person att "tala dataproblem" med. Men jag har läst sista veckan på flera bloggar att de haft liknande problem. Tror att de har haft Internet Explorer och sedan laddat ner och bytt till Google Chrome och fått det att fungera. Hoppas att jag kan bidra till att Du får ordning på Ditt problem och inte skapar mer förvirring för Dig!

    Dollandesign

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Kolla så att du inte blockerar javascript i din webbläsare, vissa har det blockerat som standard eftersom det kan användas av mindre seriösa Internetanvändare till kul saker som är för många att rada upp här.

    "IT-administratören"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åååå, tack snälla för rådet, men nu är ju inte jag den rätta för att försöka fixa till det här som uppstått. Önskar att du vore lite närmare så att du kunde lösa mina problem. Tack ändå, ska försöka haffa min dotter, och se om hon kan fixa det.

      Radera
  3. Hei!
    Jeg har hatt samme problemet lenge. Jeg bytter over til nettleseren google chrome når jeg skal laste opp bilder for da får jeg det til. Ellers bruker jeg Internet Explorer.

    SvaraRadera