tisdag 24 april 2012

Årets tur till kompisarna på Åland

I helgen har Mia och jag beökt våra goda väninnor i Lemland på Åland.

Det firade vi in, med att bli bjudna på champagne, när vi kom in genom dörren! Tack Sussie och Carola för det mottagandet!

Eftermiddagen  och kvällen tillbringades med mycket prat, god mat, gott vin och många goda, glada skratt!
Efter en god natts sömn så packade vi in oss i bilen, och åkte en tur utåt Lumparland,  och tittade oss omkring. Bland annat var vi hem till Sussies mamma, som är fenomenal på att göra vackra korgar av kaffepåsar.








Så otroligt vackra saker som hon gör. Annika var ju naturligtvis "tvungen" att ta två stycken med sig hem till Dalarna.

Efter "korg-tittningen" så åkter vi ut och tittade på Sussies nya bastubygge. Det var visserligen inte mycket att se, eftersom det, än så länge, bara var de gjutna plintarna där, som bastun ska stå på. Men det var otroligt vackra vyer runt om. Alldeles till höger syns lite av plintarna där bastun ska stå.




Såg även en del vackra vyer på väg hem från Lumparland. Det är ju sååå vackert på Åland. Det blir nog lite vackrare åxå, för att man har sååå goda kompisar där.

Under vår vistelse där, så bestämdes det att vi skulle återkomma i månadsskiftet augusti/september. Men då skulle vi ha våra symaskiner med oss,  och ägna oss åt att ha syhelg i en samlingslokal, inte alls långt ifrån där Sussie och Carola bor. Då får vi det stora nöjet att sy tillsammans med ett gäng glada åländskor!! Å det ska bli såå mysigt!!!
Tack så mycket för den här gången mina goa vänner Sussie och Carola!

Om någon är intresserad av att titta på Sussis vackra alster, så kan jag rekommendera bloggen

SnusanBusans sy & pyssel. blogspot.com

Bloggen är alldeles nystartad (startades under helgen), så det kanske inte finns så många bilder att titta på ännu. Men håll ut...bilder kommer!!!

Lev Väl alla mina vänner därute....och Åland.....det är friskvård det!!!

4 kommentarer:

  1. Åland är helt fantastiskt . Mitt hjärta finns på norra delen i en vik som heter Äppelviken.
    Ni har verkligen haft en kanonresa.
    Kul att ni ska höstsy också.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Jaaa, Åland är såå mysigt, och det är våra vänner där åxå. Ska bli såå kul att åka dit med symaskinen åxå och ha chansen att sy- umgås åxå. Lev väl!

    SvaraRadera
  3. Lumparland är ett av dem bästa ställena på jorden..speciellt på sommaren. All skärgård att ro i och ladda "batterierna". Fantastiskt härligt.

    SvaraRadera